Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen
De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op maandag 14 oktober 2019 om 08.56 uur

Geleidelijk af en toe regen

In het zuidoosten zijn er enkele opklaringen aanwezig waarin lokaal een mistbank voorkomt. Verder is er vandaag vrij veel bewolking en gaat het af en toe regenen. In de middag wordt de regen soms buiig van karakter, mogelijk lokaal met onweer, en trekt naar het noorden weg. Van het zuiden uit breekt de zon dan soms door. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 16C in het noorden tot circa 20C in Limburg. De wind draait naar het oosten en is zwak tot matig, aan de westkust wordt de wind soms (vrij) krachtig.

Komende nacht is het deels bewolkt, in het westelijk kustgebied kan een enkele bui voorkomen. De minimumtemperatuur ligt rond 14C. De wind draait naar het zuidoosten en is zwak tot matig.

Dinsdag raakt het van het zuidwesten uit bewolkt en regent het af en toe. In de loop van de middag en in de avond wordt het op steeds meer plaatsen droog en komen er enkele opklaringen voor. De temperatuur loopt op naar ongeveer 17C. De wind draait naar het zuidwesten, is matig en neemt aan zee toe naar (vrij) krachtig. (Bron:KNMI)

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend