Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen
De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op zaterdag 28 maart 2020 om 09.38 uur

Vandaag zonnig, in het noord(west)en wolkenvelden. Zondag koud en veel wind

Vandaag is het op de meeste plaatsen zonnig. In het noorden en noordwesten drijven geleidelijk enkele wolkenvelden vanaf zee binnen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 9C op de Wadden tot lokaal nog 15C in het zuidoosten. De noordoostenwind neemt toe naar matig tot vrij krachtig. Langs de kust en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft, later in de middag en in de avond langs de (noord)westkust mogelijk hard, 7 Bft.

Vanavond trekken de wolkenvelden zuidwaarts. Komende nacht is er een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. In het noordwestelijk kustgebied kan een enkele lichte bui voorkomen, in de rest van het land is het vrijwel overal droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 1C landinwaarts tot 5C aan zee. De noord- tot noordoostenwind neemt boven land af naar matig, langs de kust en op het IJsselmeer blijft de wind krachtig tot hard.

Zondag overdag is er in het westen en noordwesten veel ruimte voor de zon. In het oosten en zuidoosten is er meer bewolking en is een lichte (winterse) bui niet uitgesloten. De noord- tot noordoostenwind neemt toe naar vrij krachtig tot krachtig, 5-6 Bft. Langs de kust en op het IJsselmeer is de wind hard. De maxima liggen rond 7C, maar door de stevige wind voelt het nog een stuk kouder aan. (Bron: KNMI)


Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend