Home  

Hoe is het weer op het naaktstrand?


 

   


Handige weer links:

Waar schijnt nu de zon?
    Kijk op: stat24.nl
Zonuren vandaag

Overzicht weer over Nederland:

Vandaag en morgen
De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op zondag 26 januari 2020 om 20.18 uur

Toenemende bewolking, later vanavond regen

Momenteel hebben we een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen en is het op de meest plaatsen nog droog. Van het westen uit neemt de bewolking toe en gaat het geleidelijk op steeds meer plaatsen regenen. De zuidelijke wind is zwak tot matig, langs de kust en op het IJsselmeer soms vrij krachtig, in de loop van de avond mogelijk krachtig, 6 Bft.

Vannacht is het bewolkt en het gebied met regen trekt van west naar oost over het land. De minimumtemperatuur van ca. 6C wordt rond middernacht bereikt. In de loop van de nacht loopt de temperatuur geleidelijk weer op. De wind is zuid tot zuidwest en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, mogelijk krachtig, 6 Bft.

Morgen is er veel bewolking en in de ochtend valt plaatselijk lichte regen of een bui. In Limburg gaat het in de middag enige tijd regenen. De maximumtemperatuur ligt rond 8C. De zuid- tot zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. In de tweede helft van de middag neemt de wind af. (Bron: KNMI)


Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend